Massages

Zwangerschap - Heppie - Baby - Ontspanning - Hot Stone - Chinese

Isabelle Derock verzorgt de massages in de groepspraktijk.

Haar specialisaties zijn:

 • Zwangerschapsmassages:

  Zwangerschapsmassage helpt mama en baby vooral ontspannen. We proberen om spanningen tijdelijk te verlichten waardoor je een weldadig gevoel krijgt, een welverdiende rust. Ook de baby zal deze rust/ontspanning ervaren.

  Het bevordert het contact tussen moeder en kind. Daarnaast kan je na de massage een toename van het energieniveau ervaren. Ook postnataal is een massage een echte aanrader.

  Zwangerschapsmassage wordt in het algemeen als bijzonder ervaren.

 • Heppiemassages:

  Heppie massage is geschikt voor kinderen en volwassenen met ADHD, nieuwetijdskinderen, syndroom van down, autisme, hoogsensitiviteit en depressie.

  Het is een combinatie van massagetechnieken en aromatherapie. Er kan ook gekozen worden voor massage met “warmies” of warmteknuffeltjes.

 • Babymassages:

  Lichamelijk contact is onmisbaar voor het lichamelijk en gevoelsmatig welzijn van een baby en verdiept de band tussen ouder en kind.

  Het inoliën van de huid beschermt tegen het warme klimaat, terwijl het strelen en het rekken van het lichaam algemeen beschouwd worden als hulpmiddelen om de baby’s sterker te laten worden.

 • Hot-Stone:

  Hot stone therapie is een warmte massage, een weldaad voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een “stretching” effect” op de spieren.

 • Ontspanningsmassages:

  Een ontspanningsmassage is het perfecte cadeau om aan uzelf te geven. Het is een moment om helemaal tot rust te komen en spanningen van u af te laten glijden. Een ontspannende massage kan wonderen doen bij stressklachten of wanneer u zich niet goed voelt.

  Maar het kan ook pure verwennerij zijn om uzelf te gunnen

 • Chinese hoofd - nek - schoudermassages:

  Deze massage is bedoeld als een complementaire behandelwijze ter ontspanning, het voorkomen en verlichten van fysische klachten. Er wordt gewerkt op het manueel stimuleren van de acupunctuurpunten. Deze punten bevinden zich op meridianen. Meridianen zijn een soort kanalen waardoor energie in ons lichaam stroomt. Elke meridiaan staat in verbinding met een orgaan. Via deze massage worden punten en meridianen geactiveerd waardoor dit een energetisch gevolg kan hebben in ons lichaam.

Massages
Praktijk
Massages

Time to relax!

Contacteer ons