Sofie Vanackere: Voedingscoach & Personal Trainer

Bewegen is naast voeding en ontspanning onmisbaar voor een gezond en vitaal leven.

Voedingscoach & Personal Trainer

Op 1 augustus 2017, ben ik gestart als Voedingscoach & Personal Trainer om zowel particulieren, KMO's, sportclubs en individuele topsporters te begeleiden in het creëren / continueren van een gezonde levensstijl / het behalen van hun persoonlijke sport - en voedingsdoelstellingen. Mijn focus ligt op het persoonlijk aspect. Volledig op maat, naar de wensen en behoeften van de klant waarbij plezier centraal staat. Dit kan zowel in de praktijk te Waregem als op locatie.

Waarmee kan Sofie u helpen?

* Voedingscoaching:

Mensen helpen om via een gezond en gevarieerd eetpatroon, het lichaam in balans te brengen. Dit wil zeggen balans in gewicht, energie en uitstraling. Geen crash-dieet of onthouding maar het eten van de juiste voedingsmiddelen die het lichaam nodig heeft om optimaal te te functioneren.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in sportvoeding en in het coachen van mensen met een eetstoornis.

Na 6 maanden meegeleefd te hebben in een kliniek gespecialiseerd in de behandeling van eetstoornissen, ben ik in aanraking gekomen met de verschillende patronen van de verschillende stoornissen. Deze ervaring stelt me in staat om mensen die kampen met een eetstoornis optimaal te begeleiden , op weg naar een gezonde eetpatroon en een gezonde levensstijl.

* Personal training & small group training:

Via verschillende sport -& trainingsvormen aangepast aan de persoon, werken aan de fitheid en mobiliteit van het lichaam. Zowel op het gebied van snelheid, kracht, uithouding, lenigheid en stabiliteit.

Dit kan individueel (1/1) als duo-sessies maar ook small group traingen tot maximaal 5 personen om het persoonlijk aspect te kunnen behouden.

* Massages:

 • sportmassage van 30 of 60 minuten

 • ontspanningsmassage van 30 of 60 minuten.

* Sportverenigingen en bedrijven kunnen mij inschakelen voor het verzorgen van:

 • Company wellbeing via:

  • Complete gezondheidsscreening via de Multiscan

  • Trainings- & voedings voordrachten

  • Interactieve trainings- & voedings workshops

  • Work-outs in groep

* Sporters en topsporters:

Zijn bij mij aan het juiste adres om via sport-specifieke trainingen op het gebied van lenigheid, kracht, snelheid en techniek hen naar een hoger niveau te brengen en het maximale uit zichzelf te halen.

Bewegingscoaching
Bewegingscoaching
Voedingscoaching
Voedingscoaching
Gezondheidsscreening

Op zoek naar voedingsadvies of een personal trainer regio Waregem?

Contacteer Sofie