Sofie Vanackere: Voedings - & Bewegingscoach

Bewegen is naast voeding en ontspanning onmisbaar voor een gezond en vitaal leven.

Voedings-& Bewegingscoaching

Als Voedings - & Bewegingscoach wil ik eenieder (sporter / niet-sporter, jong / oud, …) begeleiden / coachen in het creëren / continueren van een gezonde levensstijl. Mijn focus wordt gericht op persoonlijke coaching en mensen op weg helpen naar een gezonde en vitale levensstijl. Volledig op maat en naar de wensen en behoeften van de klant, waarbij plezier centraal staat.

Als onderdeel van de voedingscoaching, ligt mijn specialisatie in sportvoeding en daarnaast in het begeleiden / coachen van personen met een eetstoornis.

In de topsport is gewicht en voeding vaak van cruciaal belang waardoor veel atleten het risico lopen om tot het extreme te gaan, wat kan resulteren in een eetstoornis. Naast de topsport ontwikkelen steeds meer mensen een eetstoornis. Dit heeft uiteenlopende redenen zoals het willen streven naar een ideaalbeeld, het reguleren van emoties, een negatief zelfbeeld, …

Na 6 maanden mee te hebben gedraaid in een kliniek gespecialiseerd in de behandeling van eetstoornissen, ben ik in aanraking gekomen met de verschillende patronen van de verschillende stoornissen. Elke dag opnieuw ga je in gevecht met jezelf. Deze ervaring stelt me in staat om mensen die kampen met een eetstoornis optimaal te begeleiden , op weg naar een gezond eetpatroon en een gezonde levensstijl.

Bewegingscoaching
Bewegingscoaching
Voedingscoaching
Voedingscoaching

Op zoek naar voedings - of bewegingsadvies regio Waregem?

Contacteer Sofie