Sofie Vanackere: Voedings - & Bewegingscoach / Personal Trainer

Bewegen is naast voeding en ontspanning onmisbaar voor een gezond en vitaal leven.

Voedings-& Bewegingscoaching / Personal Trainer

Op 1 augustus 2017, ben ik gestart als Voedings - & Bewegingscoach / Personal Trainer om zowel particulieren, KMO's, sportclubs en individuele topsporters te begeleiden in het creëren / continueren van een gezonde levensstijl / het behalen van hun persoonlijke sport - en voedingsdoelstellingen. Mijn focus ligt op het persoonlijk aspect. Volledig op maat en naar de wensen en behoeften van de klant waarbij plezier centraal staat.

Dit sessies kunnen zowel 1 op 1 als duo-training als in kleine groepen tot maximaal 5 personen.

Als voormalig topsporter wil ik graag mijn opgedane kennis en ervaringen delen om mensen verder te helpen met waar men vandaag de dag vaak in vastloopt, nl hun eigen lichaam. Een gezond en vitaal lichaam = voeding + beweging.

* Voedingscoaching: mensen helpen om via een gezond en gevarieerd eetpatroon, het lichaam in balans te brengen. Dit wil zeggen balans in gewicht, energie en uitstraling.
Daarnaast ben ik gespecialiseerd in sportvoeding en in het coachen van mensen met een eetstoornis.

Na 6 maanden meegeleefd te hebben in een kliniek gespecialiseerd in de behandeling van eetstoornissen, ben ik in aanraking gekomen met de verschillende patronen van de verschillende stoornissen. Deze ervaring stelt me in staat om mensen die kampen met een eetstoornis optimaal te begeleiden , op weg naar een gezonde eetpatroon en een gezonde levensstijl.

* Bewegingscoaching: via verschillende sport -& trainingsvormen aangepast aan de persoon, werken aan de fitheid en mobiliteit van het lichaam. Zowel op het gebied van snelheid, kracht, uithouding, lenigheid en stabiliteit.

Mijn kracht zit in de combinatie van persoonlijke ervaring & opleidingen:

  • Topsport carrière van 1998 – 2008

  • Gediplomeerde Bewegings - & Motivatiecoach

  • Gediplomeerde Voedingscoach + specialisatie in sportvoeding en eetstoornissen

Daarnaast ben ik een gevoelsmens , buitengewoon gedreven en gedisciplineerd in alles wat ik doe, in combinatie met een tikkeltje perfectionisme.

Persoonlijke Quote: "Perfection is Personal!"

Bewegingscoaching
Bewegingscoaching
Voedingscoaching
Voedingscoaching

Op zoek naar voedings - of bewegingsadvies regio Waregem?

Contacteer Sofie